Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIVITATE - Dragnea l-a făcut "tâmpit" pe Berceanu, la întrunirea PSD

Sunday, 21 June 2009, 07:11 Sursă: Realitatea TV

Nemulţumit că ministerelor controlate de PSD le-au fost reduse bugetele, Liviu Dragnea îşi jigneşte colegii de coaliţie. Radu Berceanu şi Vasile Blaga sunt ţintele.

"Era tâmpitul ăsta de Berceanu la o întâlnire a Coaliţiei: Noi n-avem probleme cu seceta în România! Hai să-mi arătaţi şi mie!". Ei aşa pun problema. Ce, Emil Boc e mai capabil decât Dan Nica? Am ajuns să ne dea lecţii! Şi Blaga care vorbeşte când? Numai dimineaţa, că după-amiază are o problemă. Ce, Pogea e mai capabil decât Niţă? Nici nu e comparaţie", a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea le explică apoi colegilor de partid că, pentru a pune mâna pe putere, trebuie să câştige prezidenţialele. "Numai că trebuie să avem pârghiile şi pârghiile sunt scoase la concurs în noiembrie şi eu cred că Mircea Geoană va fi noul preşedinte al României, îi urez succes", a mai spus Liviu Dragnea.

Alegerile prezidenţiale au fost, de fapt, laitmotivul reuniunii pesediste de la Turnu Măgurele. Mircea Geoană le-a spus celor prezenţi că persoana de la Palatul Cotroceni are o putere mult mai mare decât pare la prima vedere.

"S-a vorbit aici despre faptul că puterea înseamnă, în principal, putere la preşedinte, la Guvern, la resurse. Puterea înseamnă mai mult decât asta, înseamnă şi zona altor atribuţiuni pe care un preşedinte de ţară le are. Şi vedeţi bine că în această perioadă în care a existat o anumită împărţire a puterii s-a apăsat foarte brutal pe anumite zone de influenţă", a conchis Mircea Geoană.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri