Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

E. Boc: Domnul Dragnea nu mi-a înaintat nicio propunere oficial

Sunday, 29 March 2009, 21:09 Sursă: Realitatea TV

"Domnu Dragnea trebuie să-şi lămurească problemele politice în altă parte şi nu cu mine şi nu cu PDL-ul. Ce pot să vă spun e că domnul Dragnea oficial nu mi-a înaintat nicio propunere cu Florin Georgescu", a declarat Emil Boc.

Liviu Dragnea a declarat vineri că a demisionat din funcţie pentru că Emil Boc nu i-a acceptat propunerea înaintată pentru şefia DGIPI.

"În Biroul Permanent Naţional s-a propus ca domnu Georgescu să fie şef la DGIPI, domnul Emil Boc a spus că nu este de acord cu propunerea asta, ca propunerea să vină de la ministrul de interne. Eram într-un blocaj şi am preferat să mă retrag", a afirmat Liviu Dragnea,fost ministru de Interne. 

Cât despre numirea lui Cornel Şerban în fruntea DGIPI, premierul spune că a semnat-o prin competenţele pe care i le atribuie funcţia. Emil Boc precizează că un premier nu poate să verifice pe nimeni la DNA.

"Aţi sărit dintr-o extremă în alta. pe de o parte spuneaţi: oamenilor politici luaţi-vă labele de pe justiţie şi a anchetelor judiciare, acuma spuneţi puneţi-vă labele pe anchetele judiciare", a spus Boc.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri