Dorin Goian: Adevăratul mandat al lui Răzvan începe de sâmbătă!

Monday, 09 November 2009, 13:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fundaşul echipei naţionale a României, Dorin Goian, a declarat luni că mandatul selecţionerului Răzvan Lucescu la prima reprezentativă va începe cu adevărat abia la jocul amical cu Polonia, atunci când începe pregătirea campaniei de calificare la turneul final din 2012.

"Cred că adevăratul mandat al lui Răzvan Lucescu începe de sâmbătă, de la meciul amical cu Polonia. Până acum ne-am îndeplinit obiectivul de a rămâne în urna a doua valorică, dar abia de acum începe drumul lui Răzvan şi al naţionalei, iar acest drum trebuie dus până la capăt, adică până la Campionatul European din 2012", a spus Goian.

Fundaşul a mai afirmat că nu se va supăra dacă va fi rezervă la echipa naţională, pentru că vine întotdeauna la acţiunile primei reprezentative cu o mare plăcere. "Ar fi normal ca, dacă nu joc, să nu mai fiu convocat. Voi încerca să dau mai mult la echipa de club, să mă antrenez mai bine şi să pot juca mai mult. Orice convocare este pentru mine o onoare şi o bucurie, pentru că vin cu inima deschisă. Dacă Răzvan Lucescu va avea nevoie de mine, eu voi încerca să joc cât mai bine", a menţionat jucătorul, care a adăugat că Seria A este un campionat foarte tare, care îl pot ajuta şi pe el să crească în valoare.

Dorin Goian a dezvăluit că şi-ar fi dorit foarte mult să meargă la meciul Stelei cu Unirea Alba Iulia, mai ales pentru foştii săi colegi, dar "din alte motive" preferă să stea acasă în faţa televizorului, el făcând referire la relaţiile mai puţin bune pe care le are cu oficialii clubului din Ghencea după ce a plecat la Palermo.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri