Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dinu Gheorghe: Cu Unirea, arbitrajul a fost "parfum". La Bistriţa o să fie prăpăd

Sunday, 08 November 2009, 13:05 Sursă: REALITATEA.NET

Dinu "Vamă" crede că echipa sa ar fi meritat victoria în partida cu Unirea, mai ales ţinând cont de evoluţia din prima repriză. "Sunt două puncte pierdute pentru că am jucat acasă. În prima repriză Arlauskis a fost erou pentru Unirea. Repriza a doua a fost una urâtă, Unirea a avut posesie şi o fază în final, când mingea a trecut razant pe lânga poartă. În repriza a doua nu am fost mulţumit de nimic", a spus Dinu Gheorghe, la GSP TV, lăsând să se înţeleagă ca a fost deranjat de maniera de arbitraj.

Tot despre arbitraj, preşedintele braşovenilor a mai spus: "Azi a fost parfum, la Bistriţa o să fie prăpăd. Îl somez pe Avram să nu cumva să-l delege pe Drăgănescu etapa viitoare la Bistriţa. Acolo o să stau cuminte, îmi iau la mine nişte pastiluţe, o să fiu calm. O să fie meci de Xanax, nu de Distonocalm".

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, era de părere că Unirea ar fi meritat victoria şi a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru efortul depus în ultima săptămână, când au reuşit să nu piardă niciun meci dintre cele trei disputate cu Universitatea Craiova şi FC Braşov, în campionat, şi cu Glasgow Rangers, în Liga Campionilor.

"Băieţii au jucat foarte bine, s-au montat psihic de aşa natură încât au trecut peste oboseala pronunţată şi au făcut un joc foarte bun, mai ales în partea a doua. Am înţeles că am avut şi un henţ clar în careul Brasovului, dar nu am vazut faza şi prefer să nu comentez. Oricum, arbitrajul a fost imparţial, nu bun, dar imparţial, şi asta mă interesează mai mult decât orice", a afirmat Mihai Stoica.

Oficialul ialomiţenilor a ţinut să sublinieze şi atitudinea spectatorilor braşoveni faţă de Unirea Urziceni: "N-am crezut că o să aud vreodată aplauze pe un stadion când este prezentată echipa oaspete. Braşovenii au dat dovadă de un fair-play desăvârşit şi le mulţumesc celor de la Braşov pentru că dau un exemplu".

FC Braşov şi Unirea Urziceni au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, în etapa a 13-a a Ligii I.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri