Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Detalii noi din ANCHETA morții nepoatei președintelui Ugandei. Fata ar fi fost consultată de medici și ar fi semnat chiar și o fișă medicală

Thursday, 28 May 2020, 09:24 Sursă: Realitatea.NET

Potrivit anchetatorilor, duminică, un cetăţean străin, care nu se afla în România, a sunat la Ambulanţă și a anunțat că tânăra din Uganda nu se simte bine și a trimis medicii la o adresă. Din păcate aceasta era greșită. În cele din urmă, echipajul de la ambulanță a găsit adresa corectă. În înregistrarea susprinsă de camerele de supraveghere, se vede cum cadrele medicale intră în căminul în care era cazată studenta din Uganda. Ora înregistrată pe camerele de supraveghere este 17.45. Un minut mai târziu, doctoriţa şi asistenul sunt filmaţi când intră în camera fetei pentru consult. După ce a fost consultată, tânăra a refuzat să meargă la spital, și ar fi semnat și o fișă medicală în acest sens.

Imaginile apar după ce, inițial, au apărut informații potrivit cărora medicii de la Ambulanţă au făcut verificări şi au ajuns inclusiv la căminul unde se afla tânăra, însă cum uşa era încuiată, aceștia ar fi plecat fără să o consulte pe fată.

Luni, acelaşi bărbat a sunat din nou şi a spus că nu poate lua legătura cu fata. Acolo a ajuns din nou un echipaj de la Ambulanţă, dar şi un echipaj de la ISU care a spart uşa. În cameră se afla tânăra din Uganda care murise.

Polițiștii din județul Timiș au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. Nu este pusă sub acuzare vreo persoană în acest moment.

Presa locala a relatat ca in urma autopsiei, pe corpul fetei nu au fost gasite urme de violenta. Se poarte ca moartea ar fi survenit din cauze patologice. Cel mai probabil este ca ea ar fi suferit de afectiuni carora nu le-a dat atentie.

Momentan nu a fost nimeni audiat in aces caz, insa este de asteptat ca acest lucru sa se intample in orele urmatoare.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri