Deputaţii, îngrijoraţi că la Top Gear se va vorbi despre starea garajului de la Parlament. VEZI STENOGRAMĂ

Friday, 18 September 2009, 14:58 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET
Garajul subteran al Palatului Parlamentului cu o capacitate de aproape 900 de locuri. Cei trei moderatori s-au gândit că acesta este locul ideal să prezinte trei maşini de lux - Ferrari, Lamborghini şi Aston Martin.

În ultima şedinţă a Biroului Permanent, deputaţii au făcut tot felul de presupuneri de ce ar vrea realizatorii emisiunii să filmeze tocmai la Palatul Parlamentului. Au exclus din start posibilitatea ca în emisiune să fie menţionat faptul că în garajul clădirii nu s-a investit deloc.

"Emisiunea este specializată pe maşini şi de aceea probabil că vor să intre acolo. În esenţă, mie nu mi se pare un lucru rău...Genul acesta de promovare cu siguranţă nu este negativă, eu am văzut câteva secvenţe", a spus social-democratul Nicolae Bănicioiu în şedinţa Biroului Permanent.

"Vreau să vă mai informez că singura ţară din lume care le-a refuzat filmările este Zimbabwe", a completat deputatul PD-L Sever Voinescu.

Liberalul Bogdan Olteanu a încercat să-i liniştească pe colegi, explicându-le că pe cei de la Top Gear "nu-i interesează să filmeze garajul ca să dovedim că n-am reuşit, în 17 ani, să-l terminăm, ci vor să filmeze garajul că se dau cu maşina prin el. ... Garajul Camerei Deputaţilor, garajul Palatului Parlamentului, este un loc spectaculos din toate punctele de vedere, nu cred că sunt multe ca acesta".

Filmările vor dura patru ore şi vor avea loc pe 22 septembrie. Alte înregistrări vor avea loc pe Transfăgărăşan, în Deltă şi în Podişul Dobrogei. Un întreg episod al celebrei emisiuni va avea ca loc de desfăşurare România. Emisiunea este transmisă în 90 de ţări şi are 300 de milioane de telespectatori pe ediţie.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri