Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Command & Conquer 4, primul trailer - VEZI VIDEO

Friday, 24 July 2009, 09:23 Sursă: REALITATEA.NET

EA va prezenta un nou sistem de gameplay bazat pe clase, baze mobile şi posibilitatea păstrării profilului în toate modurile de joc.

"Command & Conquer este o franciză puternică care are o istorie de 15 ani. Suntem încântaţi să putem duce saga Tiberium-ului la final. Jocul va oferi fanilor toate răspunsurile pe care le aşteaptă", a declarat Mike Gloseki, producător la EA Los Angeles.

Acţiunea din Command & Conquer 4 are loc în anul 2026 după evenimentele din Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Cu doar şase ani înainte ca misteriosul Tiberium să facă Pământul de nelocuit, cele două facţiuni inamice, Global Defence Initiative şi Brotherhood of Nod, au acum acelaşi ţel: să oprească expasiunea Tiberium-ului şi să salveze omenirea. Jucătorii vor putea, în sfârşit, să afle planul din spatele acţiunilor lui Kane, liderul NOD.

În plus faţă de cele două campanii. cu GDI şi NOD, pe care jucătorii le vor putea completa singuri sau cooperativ, Command & Conquer 4 va avea şi un nou mod multiplayer, 5v5, care va promova lucrul în echipă şi care va aduce un plus de strategie ce nu a mai fost întâlnit până acum într-un joc C&C.

Command & Conquer 4 este produs de EA Los Angeles şi va ajunge pe piaţă, în 2010, doar pentru PC.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri