Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Citiţi cele mai amuzante perle ale absolvenţilor de liceu

Wednesday, 24 June 2009, 03:08 Sursă: Realitatea TV

Cele mai multe asemenea perle provin din lucrările de Limba şi literatura română. De exemplu, un elev cu simţ critic scrie: "În cunoscuta baladă Mioriţa sunt descrise câteva întâmplări în care sunt implicate doi criminali, o oaie turnătoare, şi un cioban ce şochează prin prostia lui".

Un altul are propria viziune despre problemele unui împărat şi explică: "Împaratul avea o grădină şi în fund un măr". Acelaşi personaj trăieşte bucuriile maternităţii graţie altui candidat, care scrie: "La bătrâneţe, împăratul naşte un fecior".

Alt elev le-a explicat profesorilor că "Harap Alb era femeie, se îmbrăca în alb şi semăna cu Mihaela Rădulescu". Un altul şi-a rezolvat astfel dubiile privind data naşterii marelui povestitor al "Amintirilor din copilărie": "Ion Creangă s-a născut între anii 1887-1889".

Iată şi exemple din lucrările cu subiecte din anatomia umană. Un elev a scris plin de convingere că "Inima este împărţită în două atricule şi două testicule". Iar un alt absolvent concluzionează: "Creierul este un organ oarecum indispensabil capului".


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri