Charles Barkley, vedetă şi în închisoare - VIDEO

Monday, 09 March 2009, 20:53 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu am fost singurul vinovat. Ajungi aici doar dacă greşeşti foarte rău. Am învăţat că nu trebuie să conduci atunci când bei", a spus Barkley, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la închisoarea Maricopa County, unde şi-a ispăşit pedeapsa.

În cele trei zile în care s-a aflat în închisoare, Barkley a beneficiat de un tratament uşor preferenţial: a avut un cort separat, pentru a i se asigura securitatea, i s-a adus mâncare şi nu a fost obligat să poarte lenjeria roz impusă la Maricopa County, pentru că a beneficiat de un permis de muncă.

Fostă vedetă de la Philadelphia 76ers, Phoenix Suns şi Houston Rockets, Barkley, ajuns la 46 de ani, a fost condamnat la 10 zile de închisoare, din care 7 cu suspendare, după ce a condus un automobil sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru că a trecut pe roşu pentru că, după cum a explicat, se grăbea să facă sex.

Când a fost oprit de poliţie şi dus la secţie, în zorii zilei de 1 ianuarie,  Barkley avea o alcoolemie de 1,49 la sută, mult peste cele 0,8 procente admise de legea din Arizona. Mai mult, el a fost absolut ridicol atunci când le-a explicat poliţiştilor că a încălcat legea pentru că era "grăbit să facă sex oral" cu femeia cu care se afla în acel moment în maşină.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Barkley a fost obligat de tribunal să plătească o amendă de 2.000 de dolari şi să se înscrie în programul alcoolicilor anonimi. Mai mult, conform legii din statul Arizona, fostul pivot va trebui să-şi monteze pe maşină un dispozitiv de monitorizare, care va fi activat de fiecare dată când va porni motorul.

Vezi un interviu acordat de Charles Barkley de după gratii.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri