Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CFR Cluj - Stăncioiu spune că va "stinge" litigiul cu Sportul şi va fi apt pentru jocul cu Buzău

Wednesday, 04 March 2009, 14:19 Sursă: NewsIn

"Sunt sigur că se va rezolva toată problema. Împreună cu cei de aici voi reuşi să sting litigiul cu Sportul Studenţesc şi voi fi apt pentru meciul cu Buzău", a spus Stăncioiu, care nu a putut fi inclus în lotul pentru meciul cu CS Otopeni din cauza faptului că nu îşi încheiase conturile cu formaţia bucureşteană.

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) a luat pe 21 ianuarie hotărârea de a-l sancţiona pe jucătorul Eduard Stănciou cu interzicerea dreptului de joc până la achitarea integrală a obligaţiilor de plată către SC FC Sportul Studenţesc, conform art.24 A, pct. 4, lit.b, din RSTJF.

Eduard Stăncioiu s-a transferat la CFR Cluj după începutul ediţiei de campionat 2006/2007, însă pentru ca mutarea să se realizeze, trebuia să fie liber de contract deoarece perioada de transferuri se încheiase. În urma unei înţelegeri cu patronul Vasile Şiman, portarul a semnat un act prin care se obliga să achite o sumă de bani pentru a putea rezilia contractul de comun acord, însă nici până acum nu a plătit, astfel că FRF i-a interzis să mai joace până la rezolvarea litigiului.

Meciul Gloria Buzău-CFR Cluj din cadrul etapei a 19-a a Ligii I se va disputa sâmbătă de la ora 18:00. În cazul în care situaţia lui Stăncioiu nu se va rezolva până atunci, antrenorul Ales Jindra va conta doar pe Lars Hirschfield şi Nuno Claro.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri