Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CFR Cluj - Stăncioiu a "stins" litigiul cu Sportul Studenţesc şi poate fi folosit în meciul cu Rapid

Tuesday, 10 March 2009, 10:33 Sursă: NewsIn

Goalkeeperul în vârstă de 28 de ani nu a putut fi folosit în primele două etape ale returului tocmai din acest motiv, deoarece trebuia să achite fostei sale echipe, Sportul Studenţesc, o sumă de bani, aproximativ 200.000 de euro, încă din anul 2006.

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) a luat pe 21 ianuarie hotărârea de a-l sancţiona pe Eduard Stăncioiu cu interzicerea dreptului de joc până la achitarea integrală a obligaţiilor de plată către SC FC Sportul Studenţesc, conform art.24 A, pct. 4, lit.b, din RSTJF.

Eduard Stăncioiu s-a transferat la CFR Cluj după începutul ediţiei de campionat 2006/2007, însă pentru ca mutarea să se realizeze, trebuia să fie liber de contract deoarece perioada de transferuri se încheiase. În urma unei înţelegeri cu patronul Vasile Şiman, portarul a semnat un act prin care se obliga să achite o sumă de bani pentru a putea rezilia contractul de comun acord, însă nici până acum nu a plătit, astfel că FRF i-a interzis să mai joace până la rezolvarea litigiului.

Derby-ul CFR Cluj-Rapid, din cadrul etapei a 20-a a Ligii I, este programat să se dispute vineri de la ora 20:45.


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri