Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cel mai bogat om din Rusia, hotărât să investească şi în perioada de criză

Friday, 15 May 2009, 18:33 Sursă: NewsIn

Prohorov, care a câştigat miliarde de dolari vânzând active înainte ca piaţa să scadă, a spus că structura economiei Rusiei a generat automat o inflaţie de cel puţin 8% şi că guvernul ia măsurile adecvate pentru combaterea crizei.

"Dacă acceptăm faptul că trăim într-un context excepţional, atunci putem alege priorităţile care vor dăuna altcuiva", a spus Prohorov, adăugând că "un băiat care joacă şah este de obicei un alergător slab". Consumatorii din Rusia, unde şomajul s-a accentuat la un maxim al ultimilor opt ani, de 10%, şi-au redus cheltuielile, în contextul în care economia, cândva în creştere explozivă, a intrat în prima recesiune din ultimii zece ani.

Prohorov a fost considerat cel mai bogat om din Rusia, cu o avere de 9,5 miliarde dolari, de ediţia rusească din mai a revistei Forbes. "Acest lucru nu înseamnă nimic pentru mine", a spus Prohorov, adăugând că nu este de acord cu evaluarea averii sale. El a declarat că se gândeşte să investească în energie, în continuare, dar a refuzat să dea detalii despre acest subiect.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri