Cătălin Mulţescu e anchetat de poliţie

Wednesday, 30 September 2009, 11:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fiul antrenorului Gheorghe Mulţescu, fostul portar Cătălin Mulţescu, se află în atenţia poliţiştilor din Capitală, după ce 40 de persoane l-au acuzat că i-au dat bani pentru o excursie în Turcia, care nu a avut loc, a declarat pentru NewsIn purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit lui Christian Ciocan, cele 40 de persoane s-au adunat marţi seară, pe strada Muzelor din Capitală, pentru a-şi cere banii, 500 de euro de persoană. Unii dintre cei păgubiţi spun că au luat legătura şi cu tatăl lui Cătălin Mulţescu, însă nu şi-au primit banii înapoi, ci doar promisiuni şi amânări. Ciocan a precizat că cele 40 de persoane susţin că au depus plângere la Secţia 14 şi că se vor face verificări.

Cu peste o sută de meciuri īn Liga I, Cătălin Mulţescu a jucat la echipe ca Rocar, Astra Ploieşti, Zimbrul Chişinău, Ceahlăul Piatra Neamţ, Jiul Petroşani şi Petrolul Ploieşti, iar în returul campionatului trecut a fost legitimat la Pandurii Târgu Jiu. S-a retras din activitatea competiţională în această vară şi şi-a deschis o agenţie de turism.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri