Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Captură de ţigări în valoare de 100.000 de euro în judeţul Galaţi

Tuesday, 06 October 2009, 17:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Poliţiştii de frontieră şi vameşii din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit aproximativ 50.000 de pachete de ţigări de contrabandă marca 'Monte Carlo' şi 'Winston', cu o valoare estimată de 100.000 de euro", a declarat,inspectorul Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră din Galaţi.

Potrivit aceleiaşi surse, autovehiculul era condus de un cetăţean în vârstă de 42 de ani cu dublă cetăţenie, română şi moldoveană. Conducătorul auto le-a spus oamenilor legii că se îndrepta cu autovehiculul gol către Constanţa, de unde trebuia să ia peşte.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului dosar penal pentru contrabandă. Ancheta este coordonată de procurorii DIICOT.

O captură de zece ori mai mare a fost interceptată pe 18 septembrie, în Vama Galaţi. Poliţiştii de frontieră şi vameşii au găsit 528.000 de pachete de ţigări în valoare de 1 milion de euro într-un TIR care, potrivit documentelor de călătorie, transporta detergent lichid. Autovehiculul venea din Ucraina şi urma să ajung în Bulgaria.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri