Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Borcea, Dinu Vamă şi Copos acuză dur arbitrajul de le meciul Steaua - Unirea Alba Iulia!

Monday, 09 November 2009, 21:40 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a spus că Dinamo nu ar mai trebui să se prezinte în campionat după un astfel de arbitraj!

"Nu sunt multe, ci doar opt meciuri în defavoarea noastră! Înseamnă că nu mai trebuie să ne prezentăm în campionat. Dacă au gol din offside şi 11 metri pentru Alba Iulia, ce mai vreţi? Este o regulă a compensaţiei. Se greşeşte şi într-o parte şi în alta. Arbitrajul nu a a avut nicio tentă, dar echipele mari profită şi îţi dau gol imediat. Noi am fost peste Rapid 200 de clase!", a declarat Borcea la GSP TV.

Dinu Gheorghe, preşedintele Braşovului, a mers şi mai departe cu speculaţiile şi a spus că "După arbitrajul ăsta, cred că Becali a fost sifon la Securitate!".

"După arbitrajul ăsta, cred că Becali a fost sifon la Securitate. Dacă ar fi fost Copos asistent, nu greşea ca ăsta. A fost ruşinea toamnei în România. Aşa a câştigat Steaua mai multe titluri. Mihai Stoichiţă nu avea dreptul să facă lucrul ăsta. El ar trebui să tacă din gură. Să nu mai facă pe justiţiarul, când el câştigă aşa cum câştigă! Îl credeam pe Mihai un bărbat adevărat. Trebuia să spună că a jucat prost şi că a câştigat cum a câştigat", a tunat şi Dinu Gheorghe.

Patronul Rapidului, George Copos, a  acuzat voalat Steaua că ar fi cumpărat arbitrii, spunând că niciun arbitru nu putea să lase un aşa offside.

"Am rămas surprins că am văzut pentru prima dată în România un gol dintr-un offside de trei metri! Nu pot să cred că în anul 2009 putem să vedem un offside de 3 metri şi jumătate! Alba Iulia a avut un penalty neacordat la 0-0. Categoric, offside-ul nu este întâmplător. Nu cred că un asistent de arbitri din România poate sa lase un astfel de ofsaid", a acuzat Copos la GSP TV.

Steaua s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Unirea Alba Iulia, în ultimul meci din etapa a 13-a, şi a urcat pe locul 2 în clasament, fiind la egalitate cu liderul CFR Cluj, dar cu un golaveraj inferior.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri