Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Boloni: "Sunt bucuros că am ajuns la Standard, nu la Rapid"

Monday, 16 February 2009, 21:57 Sursă: REALITATEA.NET

"Sunt bucuros că am ajuns la Standard, nu la Rapid, pentru că ştiam ce fel de club este. Avantajul meu este că am ajuns la o echipă profesionistă, unde mediul este de mare calitate. În schimb, această capacitate profesionistă trebuia creată la Rapid, ea nu exista. Nu ştiu dacă aş fi reuşit să schimb ceva la Rapid. Aici ştiu unde pun piciorul, îl cunosc personal pe preşedintele clubului, în vreme ce la Rapid trebuia să depun un efort foarte mare", a declarat Boloni, într-un interviu acordat "Evenimentului Zilei".

Câştigător al Cupei Campionilor cu Steaua, Boloni a vorbit şi despre posibilitatea de a ajunge cândva pe banca tehnică a grupării din Ghencea. "Ştiu care este situaţia actuală la Steaua, aşa că nu cred că am vreo şansă să fiu antrenorul fostei mele echipe", a explicat Boloni.

După ce, în presa belgiană, a acordat mai multe declaraţii în care mărturisea că se consideră mai mult ungur decât român, Bölöni a clarificat, pentru EVZ, poziţia sa faţă de acest subiect delicat: "Dacă deranjează pe cineva că sunt maghiar, este treaba lui. De foarte multe ori am demonstrat că sunt un cetăţean român care îşi iubeşte ţara şi care nu uită de unde a plecat. În acelaşi timp, am arătat că sunt şi etnic maghiar şi că nu mă ascund de asta. Din punct de vedere sentimental, pot să mă consider norocos, pentru că ţara pe care am reprezentat-o şi pe care o reprezint, România, înseamnă mult pentru mine".

Standard Liege, echipa antrenată de Loţi Bölöni, e lider în campionatul Belgiei. După 22 de etape, Standard ocupă primul loc în clasament, cu două puncte avans faţă de rivala Anderlecht, care are însă un meci mai puţin disputat. Boloni a acceptat în vară oferta campioanei Belgiei, deşi a avut discuţii avansate şi cu Rapid.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri