Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu: Îmi pare rău că se închide Cotidianul. Era un ziar cu ştaif

Tuesday, 22 December 2009, 20:05 Sursă: REALITATEA.NET

Ziarul Cotidianul îşi suspendă apariţia de miercuri, iar preşedintele Traian Băsescu îl regretă. Prezent marţi seară la emisiunea Naşul de la B1 TV, Băsescu a spus că a fost tentat să-l sune pe demisionarul director general al ziarului, Cornel Nistorescu, pentru a-şi oferi sprijinul.

„Îmi pare rău că se închide Cotidianul. Era un ziar cu ştaif, aveai ce să citeşti în el. Am fost tentat să-l sun pe Nistorescu să-l întreb dacă pot să fac ceva... . Cotidianul prin prestigiul în care a fost creat, a fost creat de un om pe care nu l-am înţeles, Ion Raţiu, nu aveam educaţia pentru aşa ceva, am înţeles că se închide mâine şi îmi pare foarte rău”, a declarat Băsescu.

Şeful statului a spus că în prezent îi place Adevărul, aflat în patronajul duşmanului său, Dinu Patriciu.

Ziarul Cotidianul, editat de Grupul Realitatea-Caţavencu, va fi închis temporar, Mihnea Vasiliu, director divizia Quality a Grupului, precizând pentru MEDIAFAX că publicaţia nu se închide, ci se ia o pauză până la găsirea unui investitor.

\"Cotidianul nu se închide. Se încheie editarea lui de către Realitatea-Caţavencu. Probabil se va lua o pauză până la găsirea unui investitor, după ianuarie 2010. Până la ora actuală nu a fost găsit un investitor\", a declarat pentru MEDIAFAX Mihnea Vasiliu.

Şi cotidianul Business Standard îşi încetează apariţia de miercuri.\"Aveţi în faţă ultimul număr al ziarului Cotidianul din acest an. S-ar putea să re-apară în anul următor. La fel de bine s-ar putea să nu mai apară niciodată şi numele să nu se mai regăsească decât în dicţionarele de istoria presei”, scrie directorul general al publicaţiei, Cornel Nistorescu, în ultimul editorial publicat de ziar.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri