Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avertisment de la Organizația Mondială a Sănătății: Două milioane de victime "probabile", dacă nu se face totul pentru combaterea pandemiei

Friday, 25 September 2020, 21:16 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

"Dacă nu facem tot ce este posibil, numărul despre care vorbiţi (2 milioane - n.r.) nu este numai de luat în calcul, dar din nefericire foarte probabil", a declarat directorul pentru situaţii de urgenţă al OMS, Michael Ryan, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Dacă nu continuăm să facem mai mult, să evoluăm, în natura, scara şi intensitatea cooperării noastre, atunci da, vom avea în faţă acest număr sau din nefericire unul chiar mai ridicat. Timpul acţiunii este acum", a adăugat Ryan.

"Nu este vorba numai de a testa şi trasa, nu numai de a acorda îngrijiri medicale, nu numai de a aplica distanţarea socială, nu numai de a lucra la vaccinuri, ci de a face toate aceste lucruri în acelaşi timp", a afirmat Ryan.

Conform Worldometers, numărul victimelor SARS-COV-2 a ajuns la 990.281. Statele Unite a depășit 200.000, Brazilia a pierdut 140.040 de vieți, iar India a depășit 92.000. Din Europa, Marea Britanie este cea mai afectată, aproape 42.000 de persoane pierzându-și viața în această țară.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri