Analiza ADN-ul lui Gribenco nu confirmă prezenţa acestuia la jaful armat din ianuarie de la Braşov

Thursday, 08 October 2009, 11:30 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET
Expertiza medico-legală privind ADN-ul lui Serghei Gribenco nu confirmă prezenţa acestuia la locul atacului armat din luna ianuarie de la casa de schimb valutar din Braşov, însă acest lucru nu înseamnă că procurorii exclud varianta ca acesta să fi participat la atac.
"Pe baza analizei genetice a urmelor prelevate, nu se poate concluziona în mod obiectiv asupra contribuţiei suspectului Gorbunov Serghei. S-a făcut precizarea că rezultatele investigaţiei ADN nu exclud ca persoana susmenţionată să fi fost în contact cu mijloacele de probă analizate, calitatea acestuia de contribuitor, fie şi numai de tip parţial, necesitând o raportare la condiţiile concrete în care s-a produs evenimentul", se menţionează în comunicatul de presă dat publicităţii de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, semnat de procurorul Gheorghe Popescu, înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Parchetului.

În comunicat se menţionează că cercetările în cauză continuă, fiind audiaţi martorii. Rezultatul expertizei ADN a fost primit de procurorii braşoveni în cursul zilei de miercuri.

În seara zilei de 29 ianuarie, la o casă de schimb valutar din centrul Braşovului a avut loc un jaf armat soldat cu moartea unuia dintre angajaţii casei de schimb şi a unui cetăţean care a încercat să intervină pentru prinderea atacatorului.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri