Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

7 exerciţii fizice pentru partide de sex mai bune

Tuesday, 29 March 2016, 23:40 Sursă: REALITATEA.NET

1. Fandări laterale

Fandările îţi măresc flexibilitatea, astfel că el va putea să-ţi găsească punctul G în aproape orice poziţie.

Cum să faci exerciţiul: Stai cu picioarele larg despărţite, la aproape de două ori lungimea umerilor, cu vârfurile degetelor spre faţă. Apleacă-te uşor de la talie şi pune-ţi mâinile în faţă pieptului. Schimbă-ţi centrul de greutate pe piciorul drept şi împinge şoldurile în faţă, coborându-ţi corpul prin lăsarea soldurilor, după care ridică genunchiul drept. Talpă piciorului drept ar trebui să fie perpendiculară cu podeaua. Piciorul stâng trebuie să rămână lipit de podea. Fără a face o pauză, inversează mişcarea şi ridică-ţi spatele, în poziţia normală. Apoi, repetă mişcările pe partea stânga. Fă de 10 – 20 de ori această mişcare pe fiecare parte, alternând în faţă şi în spate.

2. Fandări în spate

Nu e o fandare completă, ci contează mai mult exerciţiul de împingere a soldurilor. Avantajul? Mişcări mai puternice, orgasme mai bune.
Cum să faci exerciţiul: Păşeşte înainte pe un picior, în aşa fel încât picioarele să fie un pic despartirte. Păstrează-ţi vârfurile degetelor spre faţă şi genunchii uşor îndoiţi. Împinge uşor pelvisul în faţă, până ce simţi o uşoară întindere în şolduri.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri