VIDEO | Mihaela Buzărnescu e în cădere liberă! Eșec usturător la Dubai

Monday, 18 February 2019, 15:10, Sursă: REALITATEA.NET

Mihaela Buzărnescu (locul 29 WTA) a fost eliminată în primul tur al turneului de la Dubai, Emiratele Arabe Unite, de către americanca Sofia Kenin (37 WTA), scor 3-6, 0-6, scrie realitateasportiva.net.

Partida a durat o oră și 13 minute. La fel ca în meciurile precedente, Mihaela a servit foarte slab și a comis 9 duble greșeli.

De cealaltă parte, Kenin confirmă forma bună din ultimele luni și nu a cedat serviciul astăzi. În plus, a câștigat 10 game-uri la rând împotriva Mihaelei Buzărnescu.

Vezi pe realitateasportiva.net cele mai importante faze din meci.

Americanca în vârstă de 20 de ani e la cea mai bună clasare din carieră și a câștigat primul ei titlu în acest an, la Hobart.

Mihaela Buzărnescu (30 de ani) nu a câștigat niciun meci în acest an, fiind eliminată anterior în primul tur la Brisbane, Hobart și Openul Australiei. Ea a pierdut ambele meciuri din Fed Cup, împotriva cehoaicelor Katerina Siniakova și Karolina Pliskova.

Mihaela a absentat mai multe luni din 2018, după accidentarea suferită la genunchi în turneul de la Montreal. Buzărnescu nu a reușit să revină la forma optimă, iar ultima victorie datează din 21 noiembrie 2018.