VIDEO | Halep, încântată de Australia! „La sfârșitul zilei, bei o bere și mâine e o nouă zi”

Friday, 10 January 2020, 15:09 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea.NET

Simona Halep (locul 3 WTA) se pregătește pentru primul meci oficial din acest an. Românca se simte foarte bine la Adelaide și este încântată de stilul de viață și de mentalitatea australienilor.

Adelaide este capitala statului Australia de Sud și al cincilea cel mai populat oraș (1,3 milioane de locuitori).

Aflat la prima ediție, turneul de categorie Premier este programat în perioada 12-18 ianuarie și oferă premii totale de 782.900 de dolari.

Când am auzit prima dată de apariția acestui turneu… evident, Darren mi-a trimis o poză cu anunțul oficial. Am zis că o să joc sigur la Adelaide, din prima secundă m-am decis. Este extraordinar faptul că au refăcut stadionul și au derulat un proiect atât de mare pentru turneu. Orașul este frumos și este minunat că au organizat un turneu major.

Sunt sigură că mă voi simți bine în cadrul turneului și sper să joc bine, pentru a obține rezultate bune. Am amintiri bune de la Adelaide, pentru că m-am pregătit timp de 8-10 zile. Este mult pentru mine să stau într-un singur loc. Este un oraș care seamănă puțin cu orașul meu natal, Constanța. Este un oraș mic, liniștit, cu oameni de treabă.

Cel mai important lucru în Australia, din punctul meu de vedere, este că oamenii sunt foarte relaxați. Această stare de relaxare se transmite și nu simți presiunea de zi cu zi. La sfârșitul zilei, bei o bere și mâine e o nouă zi. Este o abordare foarte cool, a spus Simona Halep.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-11 06:32:28
allindiajobs

Thanks for sharing useful info with us. I hope you have more details please share Latest Admit Cards 2020 | Download All Exam Hall Ticket & Interview Call Letter

Alte articole din: ALTE SPORTURI