Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei campioni vor să revină la echipa naţională şi aşteaptă un semn de la Rădoi! ,,Poate ar fi ochi şi pentru noi”

Saturday, 31 October 2020, 20:16 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Mirel Rădoi vizionează în continuare jucători. Selecţionerul a fost astăzi prezent la meciul dintre Academica Clinceni şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

Meciul a fost câştigat de Clinceni cu 2-0. La finalul meciului, Florin Gardoş a vorbit despre prestaţia echipei, dar şi despre o posibilă convocare la echipa naţională.

Acesta se gândeşte în continuare la echipa naţională chiar dacă joacă la o echipă relativ mică din Liga 1. Fundaşul nu ar spune nu unei convocări la naţională, ba mai mult, i-ar lua dacă ar putea şi pe colegii Cristi Tănase şi Raul Rusescu. Toţi trei au fost astăzi pe teren în meciul cu Sepsi.

,,Nu m-am mai gândit la echipa naţională de mult timp. Dacă am ajunge în play-off cu Clinceni, atunci poate că ar fi ochi şi pentru noi, pentru mai mulţi jucători de la echipă, pentru că până acum cred că au fost evoluţii bune. Chiar şi bulgarii noştri au avut evoluţii bune şi au fost la echipa naţională, deci poate să fie şi asta o variantă.

Rusescu şi Tănase se mişcă bine. Cred că se vede impactul pe care l-a avut Rusescu, la Craiova, cred că a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Tănase nu a avut niciun meci de 90 de minute, deci îi mai trebuie timp, dar când va lega meciuri, va arăta mai bine.

E clar că fotbalul nu îl uiţi. Normal că există perioade şi perioade, accidentări cum a fost în cazul meu sau în cazul lor, o perioadă lungă nu au jucat nici ei, dar fotbalul nu îl uiţi” a spus Gardoş la finalul meciului cu Sepsi.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT