Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Situaţie incredibilă la Steaua! Reghecampf, ameninţat de fanii dinamovişti: "Am fost sunat..."

Friday, 19 August 2016, 17:25 Sursă: Agepres

''Eu nu înțeleg ura aceasta. OK, există rivalitate, dar s-a ajuns să fiu sunat în miezul nopții, să primesc mesaje de tot felul, să fiu înjurat, să fiu amenințat. Se poate vedea în meciurile trecute ce reacții am avut după fiecare derby cu Dinamo. Niciodată nu am râs de Dinamo sau de fanii lor. Ba chiar i-am lăudat pentru că ei sunt lângă echipa lor în momentele grele. Nu mă interesează să ne răzbunăm, dar înainte de rivalitate trebuie să fim oameni și să avem bun simț. Să ajungem să ne jignim, să ne amenințăm de la un meci de fotbal, cred eu că este prea mult. I-aș ruga pe cei care fac astfel de lucruri să înceteze pentru că nu mă interesează'', a spus el.

Reghecampf a adăugat că nu dorește să își ia revanșa în derby după coregrafia cu mesajul ''Doar Dinamo București'' realizată de fanii dinamoviști la partida Steaua — Manchester City de pe Arena Națională din play-off-ul Ligii Campionilor. ''Nu mă interesează subiectul legat de ce s-a întâmplat la meciul cu Manchester City. Nu mă interesează să luăm vreo revanșă. Nu te poți lăuda atunci când păcălești pe cineva. Ei au păcălit niște oameni. Au făcut o coregrafie și au pus-o pe stadion prin intermediul unor oameni care nu știau ce se află în săculețul de pe scaun. Dar nu mă interesează'', a menționat Reghecampf.

Echipa de fotbal Steaua întâlnește sâmbătă, de la ora 21,00, formația Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT