Simona Halep şi relaţia reală cu Daniel Dobre. Antrenorul rupe tăcerea, după ce a fost făcut "slugă"

Tuesday, 16 April 2019, 09:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Simona Halep, care acum a intrat în programul echipei de Fed Cup a României, pentru meciul de Fed Cup cu Franţa din weekend, colaborează cu antrenorul Daniel Dobre.

Cei doi au trecut prin momente tensionate la Miami, când numărul 2 WTA a părut dificilă la sfaturile "on-court". Chiar şi aşa, antrenorul a precizat că nu este "sluga" jucătoarei.

"Simona nu m-a chemat acolo să fiu 'slugă', cum s-a scris, ci ca pe o persoană pe care o respectă. Nu a fost efectiv nicio problemă între mine și ea la acel moment. În momentul în care ea alege niște oameni cu care să lucreze, se poartă frumos cu ei. În același timp, îți și cere să fii 100% implicat acolo. Până la urmă, dacă stai să te gândești, ea e cea care aleargă prin soare și cea care suportă multe lucruri. Dar întotdeauna este acolo pentru tine. Dacă ai nevoie de ceva, vorbești cu ea. Chiar dacă îi necesită timp sau energie, ea încearcă să facă lucrurile alea ca să te simți tu bine. Ca atare, dacă ți-a cerut ceva sau dacă s-a supărat, nu o face să te jignească pe tine, Nu e nimic exagerat în ceea ce-ți cere. Când vrei să lucrezi cu un profesionist care dă tot, nu te poți duce acolo cu jumătate de inimă și să ai așteptări să faci doar ce vrei tu. Asta este viața", a spus Dobre, pentru treizecizero.ro.

Franța - România, semifinala din Fed Cup, care se va disputa în zilele de 20 și 21 aprilie, la Rouen, capitala regiunii Normandia, este transmisă în România de Digisport.Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI