Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ROMÂNIA - RUSIA, semifinale handbal! Mesajul Cristinei Neagu pentru tricolore

Friday, 14 December 2018, 14:28 Sursă: REALITATEA.NET

ROMÂNIA - RUSIA, semifinale handbal! Accidentarea Cristinei Neagu în partida împotriva Ungariei a fost resimțită de o întreagă națiune, însă fetele vor continua să lupte, pentru ele, pentru Cristina și pentru milioanele de oameni care vor privi semifinala cu sufletul la gură, potrivit frh.ro.

Handbalista a fost înlocuită de Bianca Bazaliu de la CSM Bucureşti.

"Haideţi fetelor, din toată inima pentru România! Rusia - România de la ora 18:30 în semifinalele Campionatului European!" a transmis, vineri, Cristina Neagu, pe Facebook.

Adversarul de astăzi este campioana olimpică, Rusia, o echipă care a obținut victorii importante la acest turneu final, inclusiv în fața gazdelor, Franța, în chiar meciul de deschidere. Însă nu este o echipă invincibilă, chiar fetele noastre au demonstrat asta în meciul de la Cluj, din cadrul calificarilor pentru EHF Euro 2018 (ROU vs RUS 26-25). De partea Rusiei este bilanțul întâlnirilor directe (meciuri 12 - Rusia 8 victorii - 1 egal - România 3 victorii), însă la campionatele europene lucrurile au fost mult mai echilibrate (meciuri 6 - Rusia 3 victorii - 1 egal - România 2 victorii).

Eliza Buceschi:  "Am primit o șansă de care trebuie să profităm și cu siguranță o vom face. Nu mai avem nimic de pierdut. Obiectivul nostru de la începutul competiției a fost îndeplinit, însă acum avem pentru ce să jucăm și cu siguranță va fi un meci frumos. Echipa României va lupta la fel, chiar dacă Cristina ne va lipsi foarte mult, vom juca și pentru ea. Rusia este o echipă extrem de valoroasă, însă noi ne vom lupta cu ele. Suntem extrem de motivate și știm ce putem obține astăzi, iar asta ne va motiva."


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT