Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacția lui Năstase după ce a vandalizat cortul electoral al lui Băsescu

Tuesday, 23 April 2019, 16:28 Sursă: REALITATEA.NET

Năstase riscă sancțiuni pentru vandalizarea unei zone amplasate legal în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Imaginile au fost postate pe Facebook de președintele filialei PMP București, Cristian Petrescu, care a criticat gestul lui Ilie Năstase.

„Am văzut câţi bani primesc partidele pentru campanii, din păcate noi, eu și Iordănescu (n.a. – Anghel Iordănescu, candidat al UNPR) nu prea avem bani şi nu ne-am pus și noi postere ca toată lumea. Am avut un moment de indignare pentru că noi, românii, dăm sute de milioane de euro pe an pentru partide”. Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Ilie Năstase (72 de ani) este cel care deschide lista UNPR la alegerile parlamentare din 26 mai, iar Traian Băsescu (67 de ani) e primul pe lista PMP.

Ilie Năstase este general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării. În 1996, fostul tenismen a candidat la Primăria Capitalei din partea PDSR, dar a pierdut alegerile în fața lui Victor Ciorbea. A mai participat la alegerile parlamentare din 2012 din partea alianței electorale PSD-UNPR-PC, obținând un mandat de senator, care s-a încheiat în 2016.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT