Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rădoi nu înțelege selecția lui Contra! „Nu mă așteptam” Decizia contestată de fani

Monday, 11 November 2019, 16:19 Sursă: REALITATEA.NET

Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga) și Silviu Lung Jr. (Kayserispor) sunt alegerile lui Contra pentru postul de portar.

Niciunul dintre ei nu traversează un moment bun în carieră. Tătărușanu și Niță sunt rezerve, iar Lung Jr. a avut evoluții foarte slabe la ultima clasată din Turcia.

Ionuț Radu (22 de ani) a salvat un punct pentru Genoa în deplasarea de la Napoli, scor 0-0. Portarul român a primit cea mai mare notă din partea presei italiene.

Nu mă aşteptam, dar e clar că în momentul de faţă Cosmin decide cine trebuie convocat şi cine nu, e clar că el are şi argumentele pro şi contra şi probabil că a ajuns la soluţia asta prin raţionamentele lui. Nu ştiu dacă merge neapărat pe experienţă, probabil că au fost foarte apreciate evoluţiile lui Silviu Lung şi ale celorlalţi portari decât cele ale lui Radu„, a spus Mirel Rădoi.

Planurile selecționerului naționalei de tineret au fost date peste cap de convocarea lui Tudor Băluță la echipa de seniori.

Tudor Băluţă era jucătorul de care chiar aveam nevoie în acest sistem 4-3-3. Sper ca cel care va intra în locul lui să o facă foarte bine, chiar dacă avem unele probleme. Băluţă e o pierdere şi nu mă aşteptam să îl ia (n.a. – Cosmin Contra) aşa de repede„, a spus Rădoi.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT