Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rădoi, avertizat! Chiricheș poate rata ultimele meciuri ale naționalei din 2020

Saturday, 07 November 2020, 19:57 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Luna trecută, fundașul nu a evoluat pentru România în meciurile cu Islanda, Norvegia și Austria din cauza unei accidentări.

Potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, Vlad Chiricheș poate rata meciurile României cu Norvegia și Irlanda de Nord.

  • Fundașul nu va evolua în amicalul cu Belarus din cauza faptului că pe 10 noiembrie va efectua testul COVID-19 în Italia
  • Pe 11 noiembrie, Chiricheș și colegii săi de la Sassuolo vor afla rezultatul testelor, iar dacă vreunul dintre ele este pozitiv, apărătorul nu va mai îmbrăca tricoul naționalei în acest an
“Căpitanul tricolorilor, Vlad Chiricheș, a fost nominalizat de Mirel Rădoi pe lista jucătorilor convocați pentru cele trei partide ale României din această lună. Indisponibil în urma unei accidentări, Vlad nu a fost în lotul lui Sassuolo la partida disputată aseară în Serie A contra celor de la Udinese. Dar situația legată de sosirea lui în România este și mai complicată.
 

Potrivit noilor norme interne din Italia implementate în contextul evoluției pandemiei, Vlad ar putea să părăsească Italia doar dacă testul COVID pe care îl vor efectua marți, 10 noiembrie, este negativ pentru EL ȘI TOȚI COECHIPIERII LUI! Ar ajunge astfel în cantonament, în cel mai fericit caz, abia începând de miercuri, 11 noiembrie.

În cazul în care pe 10 noiembrie chiar și unul din jucătorii lui Sassuolo este pozitiv, Chiricheș poate fi considerat din nou contact direct, iar toată echipa italiană intră iar într-o perioadă de carantină specială de 10 zile.

Asta pentru că au existat cazuri pozitive în lotul lui Sassuolo, Chiricheș este considerat contact direct, se află în regim de izolare și i se permit doar antrenamentele și meciurile la echipa de club, fără posibilitatea de a părăsi acel cadru și, implicit, Italia.

Așteptăm vești bune, Vlad!” a anunțat FRF

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT