Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Miki Buzărnescu a ajuns un caz grav şi alarmant: şi-a pierdut din nou cumpătul pe teren

Wednesday, 24 April 2019, 20:12 Sursă: REALITATEA.NET

Buzărnescu (30 ani) a fost întrecută de rusoaica Margarita Gasparian (24 ani, 70 WTA) cu 1-6, 6-4, 7-5, după două ore de joc.

Miki Buzărnescu a comis 7 duble greşeli, iar Gasparian 5, românca a reuşit 28 de mingi direct câştigătoare, iar rusoaica a avut 13, Buzărnescu a contabilizat 42 de erori neprovocate, în timp ce Gasparian a adunat 36. Deşi a pierdut, Buzărnescu a câştigat mai multe puncte, 90-79.

Miki Buzărnescu a apelat la on-court coaching. În momentul în care primea sfaturi de la Artemon Apostu, Mihaela Buzărnescu nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

"În primul rând, ai luptat excelent. Ești aproape. Acum tot un game ai sau două. Nu contează. Ideea e că trebuie să fii în prezent, trebuie să fii aici și să joci punct cu punct. Ce a fost a fost. Te rog să nu mai vorbim despre ce a fost. Vreau să te conectezi și să îmi spui ce ai de gând să faci. Spune-mi, ce ai de gând să faci? Să te plângi în continuare? Să te gândești la ce a fost? Spune-mi ce vrei să faci.

Îți zic eu ce trebuie să faci. Să fii jos, retragere scurte înainte, returul la joc. Iar pe 2, dacă dai, că e lent serviciul ei 2, fă-ți loc și nu te mai duce la linii și după care muncești punctul. Exact cum ai făcut în ultimele game-uri. Ești aici ca să lupți pentru fiecare punct. Asta faci, nu vreau să mai aud nimic altceva", i-a transmis Artemon Apostu, preluat de Digisport.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT