Mesajul emoționant al lui Tiberiu Ușeriu, după ce a terminat Maratonul Arctic.

Friday, 07 February 2020, 13:37 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Câştigătorul Maratonului Arctic a fost elveţianul Fabian Imfeld, cu un avans de aproximativ şase ore faţă de Tibi Uşeriu.

Pe 30 ianuarie, 21 de sportivi au luat startul în această probă de anduranță, dar numai Imfeld şi Uşeriu au reuşit să termine cursa.

Dragilor, am ajuns la capăt, deși drumul ăsta părea la un moment dat fără capăt. Vă mulțumesc enorm pentru susținerea voastră. Fără gândurile voastre bune, jur că m-aș fi pierdut pe drum. Mulțumesc Tășuleasa și mulțumesc Via Transilvanica, drumul nostru, al tuturor, cel care m-a trimis aici în delegație, ca ambasador.

La ora asta, gândurile mele sunt puține și simple. Zic asa: Uneori, pare greu să te întorci și doar pentru că ai uitat undeva becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic și mai greu. Pozele astea două puse în paralel, spun povestea acestei aventuri. Sunt fericit că am îndreptat lucrurile.

Trag scurt o concluzie de încheiere, înainte de a mă prăbuși într-un somn adânc: Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea. Așadar, să nu renunțăm la ele orice ar fi. Vă mulțumesc, ne vedem acasă!, este mesajul postat de către Tibi Ușeriu pe Facebook.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT