Dragoş Săvulescu a fost eliberat de poliţia din Napoli

Sunday, 26 January 2020, 10:07 Sursă: Realitatea.NET

Dragoș Săvulescu a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.

Pe 13 ianuarie, autorităţile italiene au anunţat că Dragoş Săvulescu s-a predat la poliţia din Napoli, fiind însoţit de un avocat.

Conform unor surse citate de Pro TV, instanţa din Italia a decis să-l elibereze fără să-i impună condiţii sau restricţii. Mai mult, Săvulescu a părăsit arestul fără să plătească vreo cauţiune.

Nu este sigur dacă decizia prevede detalii despre extrădarea în România.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-26 12:04:35
johnneil

In 12 zile Ministerul Justitiei nu s-a miscat probabil cu un cm in a demara procedurile de extradare a acestui puscarias. De aceia merita Pensii Speciale cu prisosinta.

2020-01-26 20:24:40
Andrei

Justiția este una din componentele esențiale ale criminalității organizate, oricât de clare ar fi condițiile săvârșirii unei infracțiuni, ei vor hotărî că nu s-ar încălcat legea....complicitatea,favorizarea infractorului, sunt la ele acasă în justiție..

Alte articole din: SPORT