Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Chivu a participat la evenimentul organizat de Steaua 86, cu selecţionata lui Rotariu şi Artiştii

Friday, 08 May 2015, 10:18 Sursă: REALITATEA.NET

În partida de la Sevilla, la care au asistat 70.000 de spectatori, au evoluat următoarele formații:

Steaua București: Helmuth Duckadam — Ștefan Iovan (căpitan), Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Ilie Bărbulescu — Gavrilă Balint, Lucian Bălan (Anghel Iordănescu, min. 75), Ladislau Boloni, Mihail Majearu — Marius Lăcătuș, Victor Pițurcă (Marin Radu, 107). Antrenor: Emeric Ienei.

FC Barcelona: Javier Urruti — Gerardo, Migueli, Jose Ramon Alexanko, Julio Alberto — Victor Munoz, Marcos Alonso, Bernd Schuster (căpitan; Jose Moratalla, 85) — Angel Pedraza, Steve Archibald (Pichi Alonso, 106), Franciso Jose Carrasco. Antrenor: Terry Venables.

În ultimii ani, a devenit o tradiţie ca jucătorii care au făcut parte din marea echipă a Stelei, cea din 86, să se strângă de 7 mai la Cheile Grădiştei, pentru a sărbători cel mai mare trofeu din fotbalul românesc.

Astfel, foste glorii precum Tudorel Stoica, Bumbescu, Majearu, Duckadam, Belodedici, dar şi alţii invită, an de an, Naţionala Artiştilor şi Naţionala Jurnaliştilor pentru o serie de partide amicale.

De această dată, evenimentul în care s-au sărbătorit scurgerea a 29 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni a fost îmbinat şi cu o gală de partide de binefacere, având ca scop strângerea de fonduri pentru operaţiile suferite de Kassandra Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu.

Fostul internaţional Cristi Chivu a participat şi el la eveniment.

S-au înregistrat următoarele rezultate:

Steaua 86 - Naţionala Artiştilor 0-1

Naţionala Artiştilor - Selecţionata lui Rotariu (la care a jucat Chivu) 1-1


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT