Basarab Panduru, uluitor: motivul pentru care Sir Alex Ferguson îl susţine pe Ionuţ Lupescu la FRF

Friday, 02 March 2018, 10:43 Sursă: REALITATEA.NET

A adus în discuţie mesajul de susţinere transmis de legendarul Sir Alex Ferguson.

"Răducioiu a muncit toată viaţa lui! Şi-a rupt picioarele pe terenul de fotbal. A câştigat bani şi poate să nu mai facă nimic dacă nu vrea. Eu am înţeles la un moment dat că trebuie să terminăm cu jignirile, că vin jigniri dintr-o singură parte, că noi nu jignim (n.r. spusele echipei lui Burleanu), dar aceste jigniri mi se par mult mai grave.

Iar dacă e să ne luăm după cei care nu au serviciu în acest moment, vorbim despre antrenori în primul rând, care pot într-un anumit moment să nu aibă echipă.

Dar cred că cel mai mult de câştigat din acest lucru este Ferguson! (n.r. ironic) El este un şomer care s-a băgat în treaba asta având ceva de câştigat. Bănuiesc că-i propune ceva Lupescu, să vină la vreo comisie. Nu văd altfel de ce Ferguson să te bagi tu în treburile astea... Fiind şomer, trebuie să te bagi dintr-un motiv...

Sunt jigniri si cred că nu-l avantajează deloc pe Burleanu. Greşeşte când le face şi am văzut în aceste zile că bucuria aia şi fericirea de a veni Lupescu şi de a vorbit pe proiecte nu este deloc aşa! Lupescu vorbeşte despre ce ar vrea să facă... Campionatul cu primăvară-toamnă, dar nu bate cu pumnul în masă, vrea să discute pe argumente. Nici măcare nu au aşteptat să vadă ce avea de spus Lupescu. Gata, că nu se poate, nu e posibil... Lupescu s-a gândit cum pot face echipele din România să obţină nişte bani de la UEFA, bani din Champions League, din Europa League...", a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT