Victor Ponta a dezvăluit cine ar fi proprietarii ”Cumințeniei Pământului”

Thursday, 01 September 2016, 00:35 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Victor Ponta a precizat că are informaţii că proprietarii Cuminţeniei Pământului sunt ”două doamne în vârstă”, din Franţa, iar toate discuţiile cu autorităţile romîne s-au purtat prin avocaţi. Fostul premier i-a trasnsmis şi o soluţie lui Dacian Cioloş în cazul acestei opere.

”Miercuri, aş da OUG de modificare a legii, care să spună, operele din patrimoniul naţional, precum Cuminţenia Pământului, care se doreşte să fie înstrăinate, trebuie să fie înstrăinate prin licitaţie publică. Să vedem, cât dă pe ea Cristoiu pe ea? 100.000. Bine, atunci statul român dă 250.000 de lei. Cine vine din România să dea 5 milioane de euro, să o ţină în România?”, a comentat Ponta.

El a mai spus că hotărârea judecătoreasă prin care a fost restrocedată Cuminţeania Pământului este netemeinică şi nelegală. pentru că a s-au primit despăgubiri. În plus, potrivit lui Ponta, campanie de promovare a Guvernului este una electorală, pe banii noştri.

”Cred că iniţial a fost o idee bună, apoi după ce au hotărât să intre în politică, s-au gândit să o foloseasc în acest scop”, a afirmat Ponta.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri