Tatiana Niculescu Bran, reacție neașteptată după eliberarea din arest preventiv a Elenei Udrea

Thursday, 07 May 2015, 12:34 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

”Înalta Curte de Casatie și Justiție tocmai a decis înlocuirea arestului preventiv la penitenciarul Tîrgșor cu arestul la domiciliu în cazul Elenei Udrea. Foarte bine. De o lună, fiecare zi de televizor începe și se termină cu Elena Udrea și cu satisfacția nedisimulată a crainicelor că o femeie e umilită în fel și chip. Umilirea publică n-o face mai vinovată sau mai nevinovată decât o vor dovedi probele, așa că poate aștepta și în arest la domiciliu să se pronunțe justiția”, a scris aceasta pe facebook. 

Fostul ministru Elena Udrea iese de după gratii și va fi plasată în arest la domiciliu. ÎCCJ a admis astfel, contestația acesteia de menținere în arestul preventiv.  La rândul lor, Rudel Obreja și Tudor Breazu vor fi eliberați și plasați în arest la domiciliu. 

Decizia este definitivă. Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pentru astăzi pronunțarea pe contestația depusă de fostul ministru Elena Udrea la decizia instanței de a o menține în arest preventiv în dosarul "Gala Bute", deși  contestația s-a judecat marți.

Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgșor, după ce a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri