Președintele Klaus Iohannis, în Parlament

Friday, 13 December 2019, 16:13 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Preşedintele Klaus Iohannis participă, luni, la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluţie şi la mai multe evenimente organizate la Timişoara.

Potrivit agendei, şeful statului va participa, luni, începând cu ora 12,00, la şedinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989.

Tot luni, la Timişoara, el va depune, după-amiază, o coroană de flori la Monumentul Eroilor, iar apoi va merge la slujba de pomenire a martirilor Revoluţiei din Decembrie 1989 de la Catedrala Ortodoxă Metropolitană, la momentul de reculegere şi aprinderea "Candelelor Nemuririi" de la Opera Naţională Română, unde va susţine şi o alocuţiune.

De asemenea, preşedintele Iohannis va participa la spectacolul regal de balet intitulat "Revolta", la Opera Naţională Română. 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-13 17:05:56
Constantin Gadea

Avem o mie de tineri omorati si faptasul se lafaie in functia de sef de stat pensionar, ingrijit mai ceva ca sfintele moaste Parascheva, pazit, hranit si tratat medical, care duce o viata in lux si siguranta, de parca ar fi salvat vietile copiilor nostri pe care i-a lasat fara viata. As vrea sa existe Iad. 1

2019-12-14 12:43:32
Lăsati-o mai moale cu genocidul că ..că ce ?

Că bine ziceti dl Gâdea,si parchetul militar zice ca la revoluție s-a comis un genocid ,condus de dl Ion Iliescu , ca sa omoare categoria revoluționarilor /asa se cere la genocid să omori după criterii definite si clare,nu asa tragi cu pusca la intâmplare /,sa consolideze puterea dată de Stănculescu..De-aia ar trebui lămurit ,or a fost revoluție ,suținută de servicii si armată ,or genocid.Oricum nu cade bine după arestare dlui Dragnea,sa spuneți ceva ne nu e permis in UE si NATO.Apropo,la Timisoara sunt zeci de cruci ridicate pentru revoluționarii,nerevendicați de CIA sau KGB.

Alte articole din: Ultimele Stiri