PONTA: Pactul de coabitare NU MAI EXISTĂ. Băsescu e NEBUN DE TOT!

Wednesday, 06 August 2014, 19:01, Sursă: REALITATEA.NET

Victor Ponta denunţă pactul de coabitare cu Traian Băsescu. Premierul a declarat, în această seară, într-o intervenţie la un post TV, că i-a trimis o scrisoare în acest sens şefului statului. Pactul dintre premier şi preşedinte s-a semnat pe 12 decembrie 2012.

Pactul de coabitare dintre Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta nu mai este în vigoare. Anunţul a fost făcut de şeful Executivului într-o emisiune televizată.

"Denunţ pactul de coabitare, din moment ce Traian Băsescu a zis că totul a fost o păcăleală", a spus Victor Ponta.

RĂZBOI între Palate. Antonescu: Băsescu a vrut să se prezinte ca ŞMECHERUL ALFA

Şeful Executivului a făcut trimitere la declaraţia de ieri a şefului statului în care acesta a susţinut că celebrul Pact de coabitare din 2012 a fost semnat "pe lipsa de experienţă a lui Ponta".

"Slavă Domnului, pe lipsa de experienţă a lui Ponta am reuşit să semnez celebrul Pact de coabitare", a spus, ieri, Traian Băsescu, într-un interviu acordat B1TV. Întrebat dacă l-a păcălit pe Ponta, acesta a răspuns: "Da!"

Potrivit MEDIAFAX, Guvernul a confirmat faptul că premierul Ponta a transmis, astăzi, preşedintelui Traian Băsescu scrisoarea de denunţare a pactului de colaborare instituţională semnat de cei doi, ca urmare a declaraţiilor făcute marţi de şeful statului.

Cristian Tudor Popescu, despre RUPEREA PACTULUI: "Ponta se umple de ridicol în faţa lui Băsescu"


"Ţinând cont de declaraţiile pe care le-aţi făcut în data de 05 august, amintite anterior, devine evident că Pactul de colaborare instituţională nu mai produce efectele politice şi instituţionale pentru care a fost întocmit. În urma afirmaţiilor pe care le-aţi făcut public în ziua de marţi, devine clar pentru toţi românii, dar şi pentru partenerii noştri că aţi semnat acest document cu rea-credinţă, fără a vă asuma în realitate principiile sale. Prin urmare, vă aduc la cunoştinţă pe această cale faptul că, în actualele condiţii, nu mai pot considera valabil Pactul de coabitare instituţională semnat în decembrie 2012", afirmă premierul în document.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage