Ludovic Orban s-a apucat de strategia pentru alegerile locale

Monday, 20 January 2020, 14:48 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

PNL a decis reuniunea biroului executiv pentru data de 2 februarie, ora 11.00. În cadrul reuniunii, liberalii vor dezbate strategia pentru alegerile locale și vor prezenta raportul biroului executiv.

"Vom valida protocolul de înglobare a grupului social - liberal în PNL. Am discutat de pregătirea alegerilor locale şi am stabilit ca termen limită de desemnare a candidaţilor pentru posturile de primari data de 1 martie, urmând ca apoi să începem în forţă precampania, adică strângerea de semnături, iar apoi campania electorală pentru fiecare candidat al PNL pentru funcţia de primar", a spus Ludovic Orban.

Cât despre sondajul la nivelul Bucureștiului, Ludovic Orban a spus că va fi unul extrem de serios, pe 5000 de persoane la nivelul Bucureștiului.

”Sondajul va fi extrem de seiros. PNL va decide cel mai un candidat, cel care are cele mai bune date, notorietate. Vom desemna cel mai bun candidat al PNL. Orice decizie o vom lua după analiza sondajului de opinie. Obiectivul oricărui partid e să câștige alegerile locale. Cercetăm posibilii candidați. Nu va pot da niște exemple. Cercetarea este una internă. Pe cetățenii Bucureștiului nu îi interesează cine va fi candidat, ci programul cu care se va prezenta fiecare candidat.

Am discutat cu domnul Ciolos. Avem propria procedură de desemnare a candidatului.  Vom analiza care e cea mai buna variantă”, a declarat Ludovic Orban, luni.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 15:22:14
Amalia

De ce o fi atât de speriat Psd-ul de aceste alegeri,dacă n-au nimic de ascuns!? S-au speriat cumva de "clanurile" și nepotismul care s-a format,de atâția ani de guvernare psd ,de care s-au săturat oamenii de la țară????!

2020-01-20 17:42:20
Găscă Viorel

Premierul ar trebui ales prin vot uninominal de electorat.

2020-01-20 20:19:31
Paine si circ in Romanica

Mai bine ar strange de gat pe maimuta aia Citu care zice ca inchide Prima Casa, daca mai vrea sa fie premier. Daca inchide Prima Casa inchide Romania, stinge lumina...

Alte articole din: Ultimele Stiri