Orban continuă "epurarea" structurilor statului. Șeful OSIM, demis!

Friday, 06 December 2019, 12:01 Sursă: agerpres.ro

Autor: Realitatea.NET

Primul-ministru, Ludovic Orban, l-a revocat din funcţie pe directorul general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), Ionuţ Barbu, potrivit unei decizii publicate joi în Monitorul Oficial, conform Agerpres.

Ministrul Economiei, Energiei şi Turismului, Virgil Popescu, a declarat, joi seară, la B1, că întreaga economie a ţării a fost PSD-izată, iar şefii instituţiilor de stat au fost implicaţi în campania electorală.

"Şi la ape minerale sunt probleme. Domnul director s-a pozat şi era foarte mândru în campania electorală cu geacă roşie de pionier, domnul director de la OSIM era, la fel, cu geacă roşie de pionier. Practic, toată economia românească a fost PSD-izată de la A la Z. Astăzi l-am schimbat pe directorul OSIM", a arătat Popescu.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-06 12:22:29
plugariu

FOARTE BINEEEEEEE ! Doar nu vreti sa guverneze cu echipa incompetenta a psd-ului...!! Felicitari, dle. Orban !

2019-12-06 15:47:10
Daniel

Foarte bine. După un brevet in 2009, mi-au fost respinse 2 fara prea multe comentarii (de forma) . Acum mai am unul depus de 3ani și nici o veste. Prin schimbarea conducerii poate se analizează cu competenta cererile de brevet.

2019-12-06 16:08:36
Constantin Gadea

DE CE DNA TARAGANEAZA TRIMITEREA IN INSTANTA A DOSARELOR PENALE GRELE: TEL DRUM, HOTELUL TURRIS, INSULA BELINA, GOSPODARIA DE STAT SALCIA, AFACEREA BRAZILIA SI JAFUL DE LA MINISTERUL DEZVOLTARII CU PARGHIA PNDL ?

2019-12-06 16:10:34
Constantin Gadea

ATACUL ARMAT DIN 10 AUGUST, executat in 2018, cu sute de jandarmi echipati de razboi, impotriva a peste o suta de mii de demonstranti pasnici, in Piata Victoriei, a fost un act criminal impotriva poporului roman, imaginat, pregatit si condus practic de Carmen Dan, din dragoste pentru Dragnea. Carmen Dan a impiedicat Justitia sa aduca la bara pe principalii vinovati de acel macel. Trebuie restabilite urmatoarele adevaruri: 1. Modul cum a aduso Liviu Dragnea pe Carmen Dan la Alexandria in 2002, unde a incadrato consilier juridic la CJT, ceea ce dovedeste ca exista o prietenie foarte apropiata intre ei; 2. Toate tunurile, totalizand sute de milioane de euro, date de infractorul Dragnea in Teleorman, au fost consiliate de Carmen Dan; inseamna ca aceasta l-a ajutat sa fure, in calitate de pupila si consilier; 3. Langa Piata Victoriei a fost descarcat un camion cu pietre. De acolo s-a aprovizionat grupul de tineri care au aruncat in jandarmi. Inseamna ca treaba cu derbedeii provocatori a facut parte din regia aceleiasi Carmen Dan, care a adus acolo si jandarmii echipati de razboi si derbedeii provocatori, din galeriile de foot-ball, care sa arunce in jandarmi. Ceea ce trebuia demonstrat ca individa Carmen Dan este principala vinovata care a organizat si a dirijat desfasurarea macelului din 10 august. De unde rezulta ca aceasta trebuie judecata si pedepsita de judrcatori cu toata asprimea.

2019-12-06 16:11:59
Constantin Gadea

SA FIE JUDECATA BANDA DE PUCISTI A PSD-ULUI. Banda lui Dragnea si Tariceanu, pe care o notez prescurtat cu BDT, a fost constituita din: Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Tudorel Toader, Carmen Dan, Viorica Dancila, Florin Iordache, Serban Nicolae, Eugen Nicolicea, Darius Valcov, Catalin Radulescu, Codrin Stefanescu, Melescanu, Corlatean, Victor Ciorbea, Adina Florea si Valer Dorneanu, si trebuie judecata pentru trei ani de activitate antistatala desfasurata zilnic la nivelul cel mai inalt, cu consecinte grave pentru tara si cu prejudicii imense pe plan intern si international. Aceasta banda politica BDT, a desnfasurat zilnic - timp de trei ani si fara intrerupere – activitati antistatale, care pot fi apreciate ca minilovituri de stat, care vizau: subordonarea Justitiei, punerea stapanirii pe toate institutiile statului si , pana la urma, punerea stapanirii pe Romania, pentru a rupe tara de Occident si a o preda Rusiei. Sa se stabileasca ce au facut cu banii de la buget si cu cei din fondurile UE, fiindca numai Dragnea, ajutat de consiliera sa Carmen Dan, a furat probabil peste un miliard de euro din 2002 pana in prezent, cu Tel Drum si alte actiuni banditesti. Un exemplu este Hotelul Turris, cu opt etaje, pe care l-a cumparat in 2009 cu 300 de mii de lei, pe numele sotiei, cand hotelul valora 110 milioane de lei. Pupila lui Dragnea, Carmen Dan, care l-a consiliat cum sa fure sute de milioane de euro la Alexandria, a fost rasplatita cu functii inalte si individa, ca recunostinta, a pus armata de jandarmi echipata de razboi sa nimiceasca o suta de mii de manifestanti pasnici si tot ea a dus acolo si derbedeii aruncatori de pietre. Pacat ca legea nu permite sa fie spanzurata in Piata Victoriei. Banda BDT trebuie judecata pentru ce a facut banditeste cu banii si cu legile tarii, pe parcursul a trei ani de activitate fatis antiromaneasca, pentru ce a facut cu Kovesi, cu votantii romani din Diaspora, cu atitudinea nedemna fata de diplomatii occidentali. BDT trebuie judecata pentru ca ne-a rupt de tarile arabe si s-a straduit sa ne scoata din UE. Trebuie sa raspunda cei vinovati din BDT, pentru salariile si pensile acordate din imprumuturi, pentru lipsa investitiilor, pentru acordarea de pensii speciale si ajutoare sociale nemeritate si pentru macelul din 10 august.

2019-12-06 16:13:26
Constantin Gadea

TREBUIE EXECUTATI SILIT TOTI DATORNICII STATULUI SI JUDECATA BANDA POLITICA A LUI DRAGNEA SI TARICEANU pentru modul abuziv si antiromanesc cum a administrat tara si banii dupa alegerile din decembrie 2016. Inainte de orice, trebuie recuperati banii care au fost stabiliti in instanta de catre judecatori, pentru prejudiciile aduse tarii de catre condamnatii eliberati in mod abuziv de banda lui Dragnea si Tariceanu. Ca exemplu, securistul Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de incisoare, a fost eliberat fara sa achite statului suma de 60 de milioane de euro pentru jefuirea Institutului de Cercetari Alimentare. De ce nu sunt recuperati si 300 milioane de dolari tot de laVoiculescu, pe care i-a furat de la firma Crescent a Securitatii in 1990 si din care si-a infiintat cele trei companii Grivco, Bioprod si Intact in 1991, care au costat 230 milioane de dolari ? Intrebati-l pe Voiculescu: de unde a avut 230 milioane de dolari in 1991, cand si-a infiintat cele trei trusturi. De ce nu incasati de la Voiculescu si datoriile pe care nu le-a achitat statului pentru miile de hectare de terenuri agricole irigate, luate in arenda de la stat si exploatate ani de-a randul ca stapan, beneficiind si de renta viagera de la stat ? De ce nu sunt confiscate ANTENELE securistului si nu eradicati sobalanii de acolo, cu Gadea si Ciuvica ,,taranistu", cand stiti bine ca ANTENELE au fost infiintate cu bani ai statului din acele sute de milioane furate de Voiculescu de la firma Crescent si de la exporturi ? Trebuie luate la puricat averile asa zisilor baroni locali si a fostilor politicieni cu functii care au ras industria tarii de pe fata pamantului, sau au abuzat de fondurii ori bunuri necuvenite la retrocedari frauduloase (Ilie Sarbu si Hrebenciuc), sau de la Ministerul Dezvoltarii in cadrul PNDL (cum a facut Dragnea cu Shhaideh si Olguta Vasilescu). Sa fie executate silit toate bancile, posturile de televiziune, toate hotelurile, benzinariile, restaurantele, magazinele, farmaciile, toate institutiile si intreprinderile, care au datorii neplatite din anii anteriori.

Alte articole din: Ultimele Stiri