Anunț-bombă al ministrului Finanțelor! Unde va merge?

Friday, 15 March 2019, 13:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat că se alătură și el campaniei "România vrea autostrăzi", chiar dacă în bugetul girat de coaliția din care face parte și el nu sunt bani de autostrăzi mai deloc.

"Mă alătur și eu campaniei. Am înțeles că vor fi prezenți în fața ministerului câțiva colegi, așa că am decis să merg și eu". În ală ordine de idei, ministrul Finanțelor s-a declarat fericit că președintele Iohannis a promulgat legea bugetului de stat pe 2019, chiar dacă a făcut-o cu o anumită întârziere. "Întârzierea din partea preșdintelui este nejustificată, însă important este să trimitem banii către oameni, către localitățile unde este nvoie stringentă de fonduri". 

Eugen Teodorovici a mai spus că actuala formă a bugetului se justifică, chiar dacă au existat și ciritci, fiind încrezător că, la final de an, coaliția de guvernământ va avea dreptate în ceea ce privește cifrele vehiculate în proiectul de buget. El a mai spus că trebuie, pe viitor să fie evitate, pe cât posibil, atfel de întârzieri, fiind mai bine, în accepțiunea sa, să se stea la masă și să se discute pe marginea bugetului. 

Totodată, ministrul Finanțelor a declarat că a tot trimis invitații către administrația prezidențială pentru discuții pe margina bugetului pe 2019, însă răspunsurile au fost mereu negative. Teodorovici susține că este inutilă o dezbatere a bugetului după ce ai refuzat discuții în prealabil și că ultima dezbatere pe marginea bugetului, cea din Parlament, a fost folosită doar pentru declarații politice. 

 Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri