Gabriel Oprea s-a răzgândit. Cere urmărirea penală

Thursday, 22 September 2016, 17:45, Sursă: REALITATEA.NET

Gabriel Oprea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care dă de înţeles că regretă faptul că le-a cerut colegilor săi să voteze împotriva urmăririi penale în cazul său.

Oprea explică, în mesajul de pe Facebook, că îi va solicita Preşedintelui Senatului să supună încă o dată la vot cererea DNA şi că le va cere colegilor săi să voteze pentru începerea urmăririi penale.

"La primul dosar am cerut colegilor sa voteze cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale. Acum am cerut colegilor sa voteze impotriva si poate ca am gresit. Multi mi-au reprosat ca vreau sa fug de Justitie, desi nu e deloc asa. Tocmai de aceea ii voi solicita Presedintelui Senatului sa supuna la vot inca o data cererea DNA, iar pe colegi ii voi ruga sa voteze pentru inceperea urmaririi penale. Stiu ca sunt nevinovat si nu fug de Justitie. Stiu in egala masura ca acest dosar ridica prea multe semne de intrebare si nu pot sa le trec cu vederea. Daca ati fi in locul meu, cum ati proceda? Ati accepta orice acuzatie, oricat de aberanta, si ani intregi de procese pentru suspiciuni inventate? Ati accepta sa vi se spuna ca ati ucis un om desi nu ati avut absolut nicio legatura cu vreuna din cauzele accidentului?

Multi imi dau lectii. Altii ma injura. Eu nu judec pe nimeni si nu doresc nimanui raul. Un lucru il voi spune insa mereu. Sunt departe de a fi perfect. Am defectele mele, greselile mele si crucea pe care o port. Dar nu am ucis pe nimeni. Nici macar din culpa", îşi încheie mesajul Gabriel Oprea.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage