Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea, la Herculane: Nu resping ideea unui miting, dar trebuie să decidem de ce îl facem

Thursday, 16 November 2017, 19:31 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul Partidului Social Democrat a precizat că "nu respinge ideea unui miting", dar că "trebuie să decidem pentru ce facem miting, să aibă sens". 

"De data aceasta nu o să mai respins ideea mitingului, dar trebuie să decidem pentru ce facem un astfel de miting, să aibă sens. Am auzit mai multe idei de la colegii mei", a răspuns Liviu Dragnea la întrebările jurnaliştilor. 

La rândul său, premierul Tudose a apărat Codul Fiscal, spunând "Nu am discutat cu preşedintele Iohannis în ultima vreme", a  precizat premierul Tudose, la Băile Herculane. "Domnia sa are părerea dumnealui despre Reforma Fiscală, noi o avem pe a noastră. Părerea noastră e cea bună, fiind confirmată pe rând de parlament, sindicate", a explicat premierul jurnaliştilor. 

Liviu Dragnea a lămurit şi motivul pentru care senatorii Coaliției au boicotat sedinta de marți a comisiei de apărare în care ar fi trebuit să se discute achiziția rachetelor Patriot. "Senatorii PSD din Comisia de Apărare au fost invitaţi la o activitate, la invitaţia şefului unui instituţii importante. O să discut eu mâine cu ei, să nu mai aibă activitate săptămâna viitoare", a spus Dragnea. Şeful PSD a explicat şi că luni proiectul va trece de Senat, marţi ajungând la Camera Deputaţilor, for decizional. 

Premierul Tudose a precizat că nu a discutat cu Rex Tillerson, secretarul de stat al SUA care a făcut o vizită de 12 ore în România, explicând că înaltul oficial american s-a întâlnit cu omologul său, ministrul de Externe al României. 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ