Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea, după discursul lui Iohannis, la bilanțul DNA: Dacă va continua așa, va greși!

Wednesday, 28 February 2018, 13:20 Sursă: REALITATEA.NET

Inrebat despre declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a declarat: ”Este o declaraţie falsă şi, dacă va continua aşa, va greşi”.

Chestionat în legătură cu faptul că prim-vicepreşedintele CE Frans Timmermans, care vine mâine la Bucureşti, a spus că aşteaptă explicaţii în legătură cu demersul de revocare a şefei DNA, liderul PSD a replicat: ”Să dau eu explicaţii? Dar n-aş putea să fiu eu arestat ca să închidem subiectul?”

Dragnea a adăugat că Timmermans nu poate aştepta de la Parlament explicaţii, iar în întâlnirea pe care o va avea cu acesta vor discuta ”nişte lucruri”.

Replica lui Dragnea vine după ce președintele a declarat: 

”Nişte inculpaţi şi nişte condamnaţi penali, prinşi de instituţiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Există un proverb românesc: "Minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă". Toate aceste acţiuni nu au şanse de reuşită. (...) Democraţia s-a consolidat în România, iar spiritul civic se manifestă cu mult curaj. Vreau să fiu foarte clar cu privire la un lucru: în lupta dintre nou şi vechi, dintre cei corupţi şi cei care combat corupţia, va câştiga România modernă, care acţionează în spiritul valorilor occidentale şi al statului de drept", a spus preşedintele României, în discursul său la prezentarea bilanţului DNA pentru anul 2017.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ