Documente / A colaborat ministrul Marcel Vela cu Securitatea?

Thursday, 02 January 2020, 18:47 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET
 

”Observ că în aceste zile este o efervescență crescută a atacurilor la adresa mea, deranjând probabil prea tare lumea ”băieților deștepți” din zona Ministerului Afacerilor Interne.

Să nu uităm că MAI are un buget total de aproximativ 4 miliarde de euro și un ministru nou, venit din provincie, fără să știe hațișurile și conexiunile tridimensionale din aceasta zonă, deranjează foarte multe persoane.

Revenim la ultimul atac, cel cu securitatea, o ciorbă reîncalzită cu fluturașii împrăștiați în campania electorală din anul 2000 împotriva unor candidați incomozi. Pe acest subiect SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000).
Pentru curioși și conturile false de pe Fbk, afișez mai jos corespondența din 2001 și Decizia CNSAS din 2007.

Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele și în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica ”Menținere Decizii”.

În rest, să auzim numai de bine și vă doresc un An Nou fericit, tuturor!

La mulți ani frumoși!” scrie ministrul de Interne, Marcel Vela, pe Facebook.

Imagine


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-02 19:13:16
vasiled

A recunoscut cineva vreodata? E posibil! Vom vedea!

2020-01-03 05:08:34
Deci n-a fost urărit de securitae ,bre ,ce vorbă e aia colaborare ?

Dar cine a zis bre ca vă urmărea securitatea si dl Gheroghe Onișoru neagă,acuzația era tocmai pe dos,că dl ministru urmărea pe alții pentru securitate.Nu stiu de ce e supărat ,parcă ar fi primul si ultimul cooperant ?

2020-01-03 09:19:02
borfasi

Il atacati acum cu manie proletara ca s-a luat de taticul vostru Arafat. De fapt majoritatea psd-istilor au colaborat cu securitatea dar nimeni nu s-a luat de ei . Pana la urma nemaiavand pe cine sa bagati in fata il veti pune pe camilarul vostru Arafat sa candideze . Vad ca si ''marele profesor '' nu-mi amintesc cum il cheama ,aseara la Digi 24 spumega aparandu-l pe RAFAT ,PROBABIL CA E SUPARAT CA NU A PRIMIT SI EL UN CIOLAN DELA NOUA GUVERNARE.TOT FELUL DE ''PROFESORI'' CARE PANA LA URMA I-SI DAU ARAMA PE FATA.

Alte articole din: Ultimele Stiri