Ciolacu, despre cumulul pensie - salariu: Nu poţi să îndrepţi o nedreptate cu o altă nedreptate

Sunday, 08 December 2019, 21:56 Sursă: antena3

Autor: Realitatea.NET

”Nu poţi să îndrepţi o nedreptate cu o altă nedreptate”, a comentat Ciolacu, precizând că PSD nu se grăbeşte să sancţioneze Guvernul, pentru că în momentul ăsta nu există nicio decizie concretă în vreun domeniu.

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică seară, la Antena 3, referindu-se la intenţia Guvernului de a interzice cumularea pensiei cu salariul de la stat, că deşi principiul pare unul corect, premierul Ludovic Orban ar trebui să spună şi cum se încadrează, care sunt normele.

”Nu poţi să îndrepţi o nedreptate cu o altă nedreptate”, a comentat el,precizând că PSD nu se grăbeşte să sancţioneze Guvernul, pentru că în momentul ăsta nu există nicio decizie concretă în vreun domeniu.

 
”Chiar dacă principiul pare unul corect, cred că domnul Orban ar trebui să spună şi cum se încadrează, care sunt normele. Dacă la o primărie nu găseşti un medic, la un oraş de munte să vină să fie medic în acel oraş, trebuie să dai dreptul acelei comunităţi să aibă medic, chiar dacă el e pensionar. Nu poţi să îndrepţi o nedreptate cu o altă nedreptate. Domnul Orban nu a ieşit din logica electorală. Joacă un joc electoral sperând că vor fi nişte alegeri anticipate. Noi vorbim de decizii care ar urma să fie luate, nu care au fost luate”, a declarat Ciolacu.
 
El a spus că deciziileanunţatede Guvern sunt pompieristice, de fapt neexistând nicio dcizie.
”Singura decizie e că ne-am împrumutat cu 10 miliarde în 2 luni”, a comentat el, adăugând că PNL nu a intrat în logica guvernamentală, să îşi asume guvernarea.
 
Ciolacu a precizat că PSD nu este atât de grăbit să amendeze activitatea guvernamentală.
”Am fi vrut să aşteptăm să ia deciziile, în momentul ăsta nu există nicio decizie concretă în vreun domeniu. În acest moment, Guvernul nu a luat nicio decizie. Avem o strategie de opozişie, o opoziţie reală, concretă şi imediată. Îmi pare bine că partidul a redevenit refuncţional foarte repede”,adat asigurări liderul PSD.
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-09 06:21:37
PSD-istiin-au decis tot ,dar stiu sa decidă

Dar recursul compensatoriu nu e concret ,nu spune „Dă-i dracului de condamnati ,ce dacă sunt supusi torturii?”O spun organnizatiile internationale ,care isi baga nasul in politică .PSD spre frica lui de a explica ce a făcut si ce face,ca a guvernat doar pe firul apei,unde l- a dus valul.Ăștia guvernați ,doua decizii cheie-acciza sa castige multinaționalel,impozitul pe part time,ca sa nu stiu ce ..si recusrsul .Dacă ar fi eliberat si un psd-ist ,ei ce ați zice dle presedinte ?

Alte articole din: Ultimele Stiri