Carmen Iohannis a venit la un meci de tenis fără Klaus Iohannis. Ce mesaj i-a transmis președintelui

Friday, 06 March 2015, 16:31 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

La Sibiu a fost mobilizare generală, pentru disputa de tenis România – Israel, din primul tur al Grupei I Euro-Africane, iar asta nu are legătură doar cu măsurile de securitate de care au parte oaspeții. La meciurile din cele trei zile sunt așteptați cuplul prezidențial, Carmen și Klaus Iohannis, și importanți oameni din sportul de la noi. Vineri a venit la meci și soția președintelui, dar fără Klaus Iohannis, ci doar însoțită de câteva prietene, scrie sportnews.ro 

La meci a venit Carmen Iohannis, prima doamnă a țării. A venit cu câteva prietene, fără soț. ”Mâine vine și Klaus”, dă de știre fostul mare comentator Cristian Țopescu, prieten la cataramă cu fostul primar al Sibiului.

”Mă bucur că am câștigat. I-am transmis scorul șolului meu!”, a declarat Carmen Iohannis, care a plecat după primul meci de simplu. Prima Doamnă a țării n-a urmărit schimburile de mingi din setul doi al jocului Ungur – Botzer, petrecându-și timpul la salonul VIP, mai scrie sportnews.ro.

Echipa României conduce formația Israelului cu 1-0, după ce tenismanul Adrian Ungur l-a învins pe israelianul Bar Tzuf Botzer cu 7-5, 6-3, 6-0, vineri, în Sala Transilvania din Sibiu, în primul meci de simplu al întâlnirii din primul tur al Cupei Davis, Grupa I valorică a zonei Europa-Africa, potrivit Agerpres.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT