Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Andrei Caramitru îndeamnă la boicot împotriva Antenei 3

Friday, 31 May 2019, 09:39 Sursă: REALITATEA.NET

Prezența în platourile Antenei3 a liderilor USR-PLUS era mai degrabă o excepție înainte de alegerile europarlamentare. După scorul bun obținut printre alegători de Alianța 2020 liderii USR - PLUS s-au instalat copios în fotoliile Antena 3 la toate emisiunile de prime-time. O parte dintre alegători s-au declarat în mediul online nemulțumiți de prezența acestora în platourile postului de televiziune. În acest context, Andrei Caramitru cere ca Antena3 să fie boicotată nu doar de „politicieni, dar și de cei care comandă reclame”.

„Antena 3 este irelevantă. Nu contează! Au luptat ca nebunii pentru PSD si penali, si PSD a pierdut masiv.

De ce ? Pentru că audiența lor este de doar 400.000 de oameni. Atât. O postare mai virală de la un influencer online, un video de la Mircea Bravo sau Selly au și de 5 ori mai mult. ProTV are 2.5 milioane pe seara. EuropaFM este mult peste ei.

Voturile PSD au venit in mare parte prin primarii de la sate - de la țăranii de peste 60 de ani, cu studii primare. Foarte putini oameni care înțeleg un discurs sau pot judeca singuri au votat PSD. Antena 3 nici nu a contat in rezultatele finale.

Acum - ca PSD a pierdut - infractorul securist Voiculescu este disperat. Pentru că el vrea sa joace, sa conteze. Dar nu mai contează deloc. Pentru nimeni. Decât dacă îl băgăm noi in seamă.

Antena 3 ar trebui boicotată - nu doar de politicieni dar și de cei care comandă reclame. Firmele mari dau 100m EUR pe an către Grupul Intact. Ar trebui sa oprească finanțarea. Și Gâdea, Badea și toți nenorociții de acolo sa fie dați afara - sa plece ei in Diaspora la muncă de jos, să vadă cum e”, a precizat Andrei Caramitru pe Facebook.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ