SURSE: Cauza decesului. De ce a murit Cristina Țopescu

Monday, 13 January 2020, 13:47 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

CRISTINA TOPESCU // CRISTINA TOPESCU cauza deces. Informații de ultimă oră în cazul morții Cristinei Țopescu. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, aceasta a încetat din viață în urma unui infarct suferit în somn. Din primele constatări ale medicilor, jurnalista a murit în jurul Anului nou. Mai mult, medicii legiști ar fi descoperit urme de medicamente în stomac. Raportul preliminar al legiștilor nu este încă gata.

CRISTINA TOPESCU. Jurnalista Cristina Țopescu ar fi murit în urma unui infarct, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS. 

Potrivit unor surse INML Ilfov, Cristina Țopescu ar fi făcut infarct în somn, în jurul Anului Nou. 

Pe trupul său nu au fost găsite urme de agresiune. 

CRISTINA TOPESCU // CRISTINA TOPESCU A MURIT. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

"În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală", a informat IPJ Ilfov.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, Cristina Țopescu ar fi murit în preajma Anului Nou. Au fost găsite tablete medicamentoase în stomac.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani.

Ștefan Bănică Jr, mesaj de adio emoționant în amintirea Cristinei Țopescu

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE