MEDIU












Mai multe percheziţii la importatorii ilegali de deşeuri din Arad. 7 persoane urmau să fie duse la audieri/ Arhivă foto
Mai multe percheziţii la importatorii ilegali de deşeuri din Arad. 7 persoane urmau să fie duse la audieri
Procurorii DIICOT Timişoara şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminaşităţii Organizate fac, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la sediul unei firme din Arad care se ocupă cu importul de deşeuri din vestul Europei, precum şi la mai multe locuinţe. Potrivit anchetatorilor, mai multe documente urmează să fie ridicate, în urma percheziţiilor. Totodată, șapte persoane urmează să fie duse la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiate.

ACTUAL





Parcul IOR / Foto: Inquam Photos
Zona retrocedată din Parcul IOR se degradează pe zi ce trece. Cum ar putea schimba situația o hotărâre de Consiliu adoptată la propunerea PNL Sector 3 și ce spun oamenii
Bucureștenii care stau în blocurile din apropierea zonei retrocedate a Parcului IOR se plâng de mirosul greu de fum care le intră în case în fiecare noapte. Oamenii spun că fumul vine din zona împrejmuită și se declară oripilați de ce se întâmplă acolo, în ciuda unei hotărâri de Consiliu Local, adoptată la inițiativa PNL, prin care Sectorul 3 cere Primăriei Municipiului București răscumpărarea terenului de 11 hectare din Parcul IOR, după epuizarea căilor legale de recuperare. Oamenii îl acuză pe Primarul General Nicușor Dan că pare să nu recunoască valoarea inestimabilă pentru sănătatea și bunăstarea cetățenilor a acestor spații verzi.

ACTUAL